Okategoriserade

spa med Linda Myrberg och Blossom Taintom

VIP inbjudan till afterwork med Saunachill och yoga med Linda Myrberg och Blossom Taitom på Clarion hotell i Stockholm. Saunachill är ett holistiskt  spa-koncept som är baserat på badtraditioner från hela världen. Det finns 5 element som man utgår från, blir lite kortfattat här. Trä= Energi , bra när man är stressad, trött och har låg energi. Eld= Relax,  ger avslappning och lugn och ro i både kropp och sinnet. Vatten= Detox, utrensning. Jord= Grounding, ger jordförbindelse och klarhet. Metall=Styrka, ger motståndskraft och öppet sinne.

Linda blandar eteriska oljor i vatten som hon sedan häller på vedugnen i bastun, därefter viftar hon ner ångan med en speciell handuksteknik. Det blev så varmt…. Men det luktade helt underbart 🙂 Man sitter i ca 8 minuter sedan är det dags för en iskall dusch, som inte är så skönt men Linda säger att man vänjer sig. Det är superbra för huden. Sedan gör man om proceduren 2 gånger till, tills det är dags att skrubba kroppen med havssalt örter och eteriska oljor. Vi fick även lägga en ansiktsmask gjord på collagen,havtorn, honung och kokosolja. Vi blev superlena och hela upplevelsen var jätteskön!

Det är 100 % garanti på

Detox effekt

Mer energi

Fast och smidig

Mindre stress…. Och ja, så upplevde jag det. Kan varmt rekommendera detta.

Linda Myrberg är grundaren till Nordic superfood, så nu ska jag testa hennes produkter, spännade 🙂

bitcoin time

bitcoin time