Skönhet

Vad är skillnaden på BB, CC och DD kräm?

Bokstavskrämer som BB,CC och DD. Vad är det för skillnad? Detta är multikrämer som har liknade egenskaper som är funktion av hudvård och make up, kombinerade 4 produkter i 1 och dom är:

1 Fuktkräm, som är vårdande och ger fukt

Primer, ger huden en slät och jämn finish och fixerar make upen

3 Foundation, har täckande egenskaper

Solskydd, SPF på minst 20

Dom här bokstavskrämerna passar dig som inte vill använda olika produkter och att det ska gå snabbt på morgonen.

Vi börjar med BB-kräm som kom ut först på marknaden. konst med video slots?

BB- Kräm, står för blemish balm control cream, en lätt foundation som jämnar ut hudtonen. Ger lyster åt huden. Bra för dig som har finnar och piltor som du vill täcka. BB- kräm har en antiinflamatorisk och lugnade effekt.

CC- kräm, står för color correct eller color control. Är en uppföljare av BB- kräm. Den har samma egenskaper men är mer täckande än BB- kräm och den är även lättare i konsistensen. Passar dig som har ojämn hud som till exempel pigmentfläckar,  och rodnad.

DD- kräm, står för daily defence. DD- kräm är en lätt tonad kräm och är nästan helt transparent. Den är alltså inte en täckande produkt som BB och CC- krämerna. Den har ändå en utjämnande effekt på huden. Krämen är fullproppad med antioxidanter och ses som ett bra miljöskydd. Passar dig som inte vill använda make up.

 

bbcc-cream,