Okategoriserade

För dig med lockigt hår.

Jag själv har lockigt hår, men det är väldigt svårt att underhålla lockarna så att dom blir fina. Det känns mer som ett svinto och det blir frizzigt när jag bara låter håret själv torka och låter bli att styla det.

Nackdelen med styling av håret är att man använder så mycket värme på håret så som hårtorken, plattången eller locktången. Så många produkter som hjälper håret att se bättre ut utan själva stylingen är bara bra, du sliter mindre på håret och också låter håret vila. Därför tänkte jag tipsa om Moroccanoil Curl Defining Cream.

Moroccanoil Curl Defining Cream
Avancerad teknik som ger dig en intensiv mjukgöring och en minnesförmåga för lockar som kontrollerar frissigheten under längre perioder. Ger håret exceptionell rörelse med optimal stadga samtidigt som den stärker som den stärker naturliga looken av lockar.

Produkten finns att köpa på lyko.

curl cream