Tips & råd

Färdiglagad Mat med Mitas Mat

När jag var på ett event förra helgen för en ny lansering av nya bloggportalen Blogbiz så bjöds det på Mitas mat. Det är ett matkoncept som innebär att man enkelt komponerar ihop sin måltid precis som man vill ha den. Allt jag smakade var så gott 🙂

Mitas Mat är smakfullt och tillagad utan onödiga tillsatser. Maten är tillagad på bra råvaror, på svenskt kött och fågel, på norsk lax och allt är tillagat med en massa kärlek. Att maten dessutom har en lång hållbarhet gör det ju bara ännu bättre.
Med Mitas Mat komponerar du själv ihop din måltid precis så som du vill ha den. Om du är riktigt hungrig väljer du en komponent av vardera proteiner, kolhydrater, grönsaker och såser. Är du mindre hungrig kanske du väljer enbart två eller tre komponenter. Kanske har du lite mat hemma som du bara vill komplettera? Mitas Mat gör det enkelt för dig att anpassa din tallrik efter smak, hunger och eventuella allergier eller specialdieter.Grönsaker, såser och kolhydrater väger alla 100g per förpackning. Alla proteiner väger 130g per förpackning.
Värm de obrutna förpackningarna 5 minuter i vattenbad. Eller 1-2 minuter i micron.Tillagning, smak och näring
Mitas Mat är tillagad med en teknik som heter sous vide. Det är en skonsam tillagningsmetod som gör maten lite extra smakrik. Maten tillagas på låg värme i sin vacuum-förslutna förpackning, där inga bakterier eller syre kommer in. På så vis får maten en hållbarhet på 2-3 veckor i kylskåp, vilket är bra för både plånboken och miljön. Dessutom bevaras smak och näringsämnen. Öppnad förpackning håller 3 dagar i kylskåp.

De 10 bästa restaurangerna i Uppsala De 10 bästa pizzeriorna i Uppsala

Erbjudande Mitas Mat
www.mitasmat.se
Bild event 2
Bild event1
Bild event 3
rodbetstagliatelle pulledchicken nakenhavre