Hälsa

Vitaminer i sprayform

AtoK AB är ett svenskt företag som grundades 2016 med visionen att förenkla intaget av vitaminer. Varumärket Atok står för vitaminer A till K. Vitaminer i sprayform sägs vara nästa generations kosttillskott. Fördelar med spray är

Du behöver inget vatten

On the go, det är enkelt att ha med sig för den är så liten

Slipp pillret, många upplever obehag inför att svälja tabletter

Defence innehåller bland annat vitamin C och D samt zink som bidrar till immunsystemets normala funktion. Innehåller även B12 och folsyra som båda bidrar till minskad trötthet.

Care innehåller biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud samt vitamin A som är bra för hud och slemhinnor. Innehåller även selen som är bra för naglar.

Shine innehåller vitamin D som bidrar till immunsystemets normal muskelfunktion och benstomme. Det sägs att vitamin D i sprayform har högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslar.

Hur gör man då?

Intas med 2 sprayningar i munnen per dag. Omskakas före användning.

Jag tycker att det är en super bra idé, speciellt för dom som inte vill ta tabletter. Vad tyckte jag då? Ja…. Jag tyckte det kändes mest som allt hamnar på tungan plus att jag kände mig lite bedövad på tungan hela dagen och kunde inte känna smaken av maten jag åt. Men jag kanske är lite känslig 🙂