Uncategorized

K beauty är nya IT trenden

K-beauty är en avancerad hudvårdsrutin men mer än 10+ olika steg, själva varumärket  k beauty kommer från Sydkorea. Både män och kvinnor från Sydkorea är kända för sin ungdomliga och strålande hy.

Återfuktad och välmående hud är i fokus. Man lägger ner fokus på en bra grund för att få den perfekta finishen 80%  av resultatet är hudvård och 20% makeup. Man använder rengöring, sheetmasks, serum. masker och massa mer!! Tänk att istället för att köpa massa smink för att täcka, sudda ut och korrigera så kan man med ansträngning och lite kunskap uppnå allt det utan smink med bra och genomtänkt hudvård.

Det finns så många fördelar med k beauty. Produkterna är mer koncentrerade och innehåller färre tillsatser än vad vi är vana vid. Snigelkrämerna kan innehålla över 90 % snigelsekret. Företagen använder vältestade och närande ingredienser för att återfukta och ge huden den bästa näringen.

Hudvårdsrutinerna kan se olika ut men innehåller många steg.

  1. Rengöring. Oil cleanser sen foam cleanser
  2. Exfoliering (var försiktig. Bättre att använda 2-3 gånger i veckan istället för varje dag)
  3. Toner
  4. Essemce
  5. Serum
  6. Sheetmask
  7. Ögonkräm
  8. Ansiktskräm
  9. Sleeping mask
  10. Solskyddsfaktor

Det här inlägget är i samarbete med hudvårdsguiden.se en k beauty shönhetsbutik. Jag fick hem flera olika sheetmasks! Sheetmasks sägs vara själen till koreansk hudvårdsrutin 😉

Ansiktsmask – Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl 25kr

Pure Essence Mask Sheet Pearl ansiktsmask från Holika Holika är en pärlextrakt som ljusar upp hyn och hjälper till att bekämpa ojämn hudton från acneärr och pigmentfläckar. Pärlextraktet ljusar upp hyn, honungsextrakt ger näring och hyaluronsyra laddar upp huden med fukt. Alla hudtyper, Normal/ kombinerad hy
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet serien använder mycket tunna masker som ger en tättsittande kontakt med huden och bidrar till en bättre penetrering av dom aktiva ingredienserna in i huden.

Ansiktsmask – Holika Holika Pig Collagen Jelly Gel Mask Sheet 79kr

Holika Holika Pig Collagen Jelly Gel Mask Sheet är en ansiktsmask som är fylld med collagen som tar substanserna i denna mask sig djupt ner i huden och fyller på med energi. Den ökar hudens motståndskraft och elasticitet. Normal/ kombinerad hy.

Ansiktsmask – Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Seal 49kr

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Soothing Cat är en brightening mask som innehåller niacinamide som hjälper till att ljusa upp huden och ge en strålandy hy. Gör dig av med mörka fläckare och glåmig hud! Denna masken kommer få din hud att ge ifrån sig en lyster som ser ut att komma inifrån. Alla hudtyper och hud som har behov av lyster
✤ Uppljusande för en jämnare hudton
✤ Mer lysterfull hud
✤ Återfuktar

Ansiktsmask – It´s Skin The Fresh Mask Pomegranate 25kr

It´s Skin The Fresh Mask Pomegranate Clean & Vitality är en ansiktsmask som Innehåller näring från färska och naturliga ingredienser. Granatäpplen har en fuktgivande effekt på torr eller skadad hud. Passar alla hudtyper.