Uncategorized

Dröm solglasögon!

Jag får ofta för mig en bild på hur jag vill att ett klädesplagg,  accessoarer, skor osv ska se ut! Vilket kan bli väldigt jobbigt när man inte hittar något som matchar idéen i tanken. I somras fick jag en bild av ett par solglasögon som jag ville skulle vara super lätta att bära. Jag ville även att glasögonen skulle vara runda men även med lite form.

Färgen skulle ha beige/brunaktig ton men ändå väldigt ljusa i glaset. Jag gick runt i alla butiker men hittade inte dom som passade mig, dom flesta solglasögon var väldigt mörka i glaset och det var inte det jag ville ha. Sen började jag söka på nätet och till slut hittade jag dom äntligen på Mister Spex! Känslan att få bära ett par snygga solglasögon som passar mig och min stil gör att jag känner mig mer bekväm och får mig att känna mig lyxig.  Nu väntar jag och mina glajjer på sol! 😉 Det är ju inte så ofta man ser solen nu i den här årstiden men den tittar fram lite då och då, tack och lov.

Nu i november när det har varit lite sol så har solen varit väldigt låg och då har mina solglasögonen kommit väl till pass, speciellt när man kör bil. Jag tycker det är så jobbigt med detta mörker, skönt att det vänder snart. Jag har funderingar på att åka till värmen någonstans i februari och då ska jag naturligtvis packa ner mina fina solglasögon. Tänk på att det är viktigt att skydda ögonen och inte bara huden. Mina vänner bruka skoja med mig för jag brukar alltid ha solhatt och solglasögon på. Vill du hitta ett par solglasögon som passar dig ska du passa på att kika in på Mister spex för att hitta just din stil.

Det här är dom snyggaste solglasögonen som jag köpt!