Uncategorized

Verju laser

Man har länge använt laser för att få många olika effekter på kroppen, tex mjuka upp muskler, ta bort oönskat hår, för att behandla acne, hudföryngring, ta bort pigmentfläckar med mera. Och som jag gör nu behandlar mina lår för fettreducering och ta bort celluliter. Nu har jag gjort min fjärde behandling och ser stor skillnad redan nu, så himla roligt 🙂 Anna som gör behandlingen och som äger Formedico, berättade något otroligt fascinerande att många som gör behandlingen har mindre aptit.  Och det märkte jag redan efter första behandlingen, otroligt tycker jag.

Andra säger att även om dom ibland kan äta lite mer så upplever dom inte att dom går upp i vikt. Som jag har skrivit tidigare så är det här ingen qick fix. Viktigt att du redan är hälsosam eller ska börja med en ny livstil. Det gäller att ha lite tålamod när man går en kur behandling, för man vill ju gärna vara färdig igår 🙂 Med Verju laser tömmer man fettcellerna, en hjälp på vägen att tömma fettdepåer. När fettcellerna börjar tömma sig så blir det inte lika gropigt eller bulligt. Huden blir också fastare som jag märker nu. Anna kan väldigt mycket om hälsan och maten, så medans du ligger under behandlingen kan du få tips på mat osv.