Uncategorized

Vampyrbehadling

Känner du att ditt hår upplevs tunnare eller att du tappar mer hår än vanligt? Då kan PRP behandling kanske vara en lösning för dig. En 100% naturlig behandling för hår eller hud, för detta är en injektionsbehandling med ditt eget blod. PRP bromsar håravfall och stimulerar hårväxt.  Kan även ge nytt liv i huden genom att stimulera cellförnyelsen i cellerna. Hudens struktur blir fastare och ungdomligare.

PRP är en förkortning som står för Platelet Rich Plasma vilket innebär blodplättsrik plasma. Detta innebär att man tar några milliliter av det egna blodet från en ven i armen. I blodet finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. De injiceras i hårbotten, där de startar en process som gör att håravfallet avstannar, ökar näringstillförseln i hårsäckarna och tillväxten aktiveras, vilket resulterar i att man får tjockare, starkare och längre hår.

För ett år sedan tappade jag väldigt mycket hår, jag fick bokstavlingen panik. Jag testade då en PRP behandlingen och jag tyckte håret växte ut igen ganska så fort så det blev inte flera behandlingar då. Men sen  i december tappade jag mycket hår igen. Så nu har jag gjort en kur på 3 gånger med 4 veckors mellanrum, jag ser stor skillnad och tycker verkligen att det hjälper. Jag behandlade även ansiktet samtidigt men tycker inte att det är direkt någon skillnad, kanske lite mer glow. Men jag ser det alltid som en investering i mig själv även om man inte ser resultat direkt. Jag går hos DR dufva som håller till i Åkersberga.

Jag har kollat runt på olika salonger och klinker och en PRP behandling ligger runt 3000 kronor per gång men DR Dufva tar 1500 kronor per behandling.