Uncategorized

Kinesiologi- Kroppen har svaren

Nu har jag varit hos Åsa Lennartsson som utför kinesiologi.  Åsa arbetar hela tiden i ett nära samarbete med klientens muskler och kroppens informationsutbyte av signaler. Olika typer av beröring och tryck på olika ställen på huden utlöser nervimpulser i de inåtgående nervbanorna, vilket omedelbart kan registreras och tolkas av kinesiologen med hjälp av den manuella muskeltestningen.

Kinesiologi är en behandlingsform där man kommunicerar med kroppens nervsystem    genom muskeltestning för att hitta obalanser i kroppen. Genom kinesiologi kan man  även fastställa grundorsaken till symtomen och vad kroppen behöver för att läka ut  dessa. Kroppen kan då välja att jobba med näring ,örter, homeopati, mentalt/ emotionellt, akupunktur. Struktuella behandlingar för kotor, leder, muskel osv

Hälsa och alternativmedicin är något som alltid har legat varmt om Åsas hjärta. Hon  bestämde sig tidigt för att utbilda sig till terapeut inom komplementärmedicin, för att  kunna hjälpa människor att nå optimal hälsa på naturlig väg.

Åsa började sin resa inom alternativmedicin  på Bonitologiska Högskolan. Där gick hon  den 3-åriga Bonitologutbildningen (1999-2002) och förskaffade sig gedigna kunskaper  inom anatomi, fysiologi, näringslära, homeopati, orientalisk medicin och kinesiologi.  Hon drev sedan en egen praktik i Växjö som Bonitolog, där Åsa genom diagnosmetoden  kinesiologi skräddarsydde behandlingsprogram för varje klients unika behov.

Hon har också arbetat 12 år inom hälsokostbranschen som närings- och kostrådgivare.

Åsa examinerades 2014 från Kilmansinstitutets Holografiska kinesiologiutbildning.  Denna utbildning kände Åsa fyllde en viktig pusselbit i möjligheten att ge klienter optimal behandling på alla nivåer.

Åsa är också utbildad av Terri Kosmicki inom olika energiterapeutiska  behandlingsformer bl.a. Emotion Code. Det är en behandling som arbetar med att  frigöra och läka inkapslade känslor och trauma.

År 2019 inledde Åsa en 2-årig utbildning  till licensierad Psykopraktor och  Stresskinesiologi på Svenska Kinesiologi Skolan i Stockholm.

En licensierad Psykopraktor® arbetar med kroppsinriktad behandling av:
Oro, ångest, nedstämdhet, muskelspänningar, nervositet, stress, depressioner,  emotionella trauma, sömnbesvär, psykosomatiska spänningar och smärtor i kroppen.
Fobier, rädslor, tvång, beroenden, utbrändhet, utmattningssyndrom, relationsproblem,  kroppsliga besvär med mental och emotionell grund.

Åsa känner sig privilegierad att få stå som del i Behandlingsteam Pernilla Carrier, för att kunna bidra till sann hälsa.

 Tidsbokning/frågor


 Telefonbokning
 Ring 08-663 41 50
Mobil 070 401 12 09

 Onlinebokning
 Boka Åsa online

Kontakt Åsa Lennartsson
asa@pernillacarrier.se

 Priser, Åsa Lennartsson | Kinesiologibehandling

Nybesök: 120 min 1.800 kr

Återbesök: 90 min 1.350 kr

Stärkande: 60 min 950 kr

Stärkande: 30 min 550 kr

 Emotion Code – Mental behandling

Nybesök: 90 min 1.350 kr

Återbesök: 60 min 950 kr