Uncategorized

Numerologi, vad är det?

I Fredags så hade jag och Anne telefonmöte med Susann Björklund som har Light at the center. Susann hjälper och vägleder en genom numerologi, som är läran om siffrornas betydelse. Susann har det som bas när hon läser av en person. Man utgår alltså från dopnamnet och födelse siffrorna, år månad dag.

I mitt fall så sa Susann att jag har öga för detaljer, både privat och i jobbet ,så hon tycker att mitt val av yrke passar mig perfekt. Både skönhet hälsa och inredning.

Jag har anmält mig till Susanns kurs i numerologi, det ska bli så spännande och roligt. Hon har även en youtube kanal där hon delar väldigt intressant information. Ser fram emot att börja kursen redan nu 🙂

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BBcFVQgxtSQ[/embedyt]

Numerologin är ett verktyg som kan hjälpa dig att förstå dig själv och din personliga karaktär och ditt liv som helhet.

 

Läs mer om numerologi

 

Vill du komma i kontakt med Susanne Björklund?

Lär känna dig själv är hennes ledord på hennes hemsida.