Uncategorized

Mötet med musikern Patrik Isaksson

Förra veckan träffade jag och Anne musikern Patrik Isaksson på exodox huvudkontor. Några av Patriks hits är ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill ”,”Faller du så faller jag” Patrik berättar att han även har startat en blogg på Blogbitz.se. Patrik var öppenhjärtlig och vi satt och prata om allt från skönhet och hälsa till Corona, han berättade även om hur Corona påverkat hans musik då det inte kan vara fler än 50 personer på hans spelningar. I höst så kommer han och Jennifer Brown att ha en turne som heter, låt inte musiken tystna. Jag ställde några frågor om hans skönhetsknep och hudvårdsrutiner.  

Hur ser din hudvårdsrutiner ut?

Jag tycker att jag sköter min hud men man kan ju alltid bli bättre på det med tanke på att man åldras.

Har du några favorit produkter?

Jag använder produkter från Palina samt några produkter från apoteket som jag inte kommer ihåg namnet på.

Har du gjort någon behandling som tycker har varit bra?

Jag har opererat mina ögonlock som jag är nöjd med.

Vad är skönhet för dig?

Jag kan vara ytlig ibland i mitt jobb men jag tycker en kvinna är vacker när hon är intressant och man vill vet mer om personen i fråga. 

Vi pratade lite om kändisfester och jag och Anne undrade om han ofta går på dom? Men han går mer på biopremiärer än kändisfester. På fritiden tränar han och spelar mycket golf som han brinner för.