Uncategorized

Cannabis Sativa Seed Oil

Jag har nu provat cannabis sativa sedd oil från kiehls! En produkt som verkade mycket lovande.

Om produkten: CBD olja lagligt
Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate hjälper till att minska synlig rodnad och lugna känslor av obehag från problem hud. Samtidigt förbättrar det hudfuktigheten och stärker hudbarriären.
– Minskar synlig rodnad och lindrar huden.
– Förbättrad fukt och en starkare hudbarriär för att skydda huden.
– 100% naturligt härledda ingredienser *.
– Ingredienserna inkluderar 60% hampafrönolja, känd för sina lugnande och närande egenskaper.
– Lämplig även för känslig hud med en tendens till skönhetsbrister.
* Kiehl’s anser att ingredienser är naturligt härledda om de upprätthåller mer än 50% av sin molekylstruktur efter att de härledts.

Min erfarenhet av produkten tycker jag är både positiv och negativ, den hjälpte inte mig så mycket som jag hade hoppats, men var ändå en hyfsat bra produkt. Jag märkte viss skillnad på rodnaden i huden, och kände att den återfuktade. Dock hade jag större förväntningar, men o andra sidan kanske jag behöver använda oljan under ytligare en längre tidsperiod.

Fördelar:
– Lugnade min hud.
– Hade ett fint glow på morgonen.
– Konsistensen är tunn och dryg och smälter snabbt in i huden, man ser ej oljig ut som man lätt kan göra med ansiktsoljor.
– 100% naturligt härledda ingredienser.

Nackdelar:
– Lukten! Detta var ej en trevlig doft enligt mig.
– Hade hoppats på bättre resultat med min rosacea, har en kund som provat för sin acne benägna hud och hon hade också hoppats på bättre resultat och minskning av finnar.

catering uppsala
V