inlägg

PDLcenter.se

Annonsinlägg i samarbete med pdlcenter.se

Vad är du sugen på att träna idag? Squash? Tennis? Kanske någonting som ligger precis mittemellan, som padel!

Har du hört talas om den nya trendsporten padel? Den är inte inne bara för att den är fashionabel utan för att det är så himla kul att spela. Reglerna är enkla och om du kan träffa en boll så kan du spela padel. Du behöver inte ha någon superkondition, du behöver inte vara ett bollgeni. Du behöver bara ha någorlunda öga – hand koordination.

Padelpoängen räknas precis som i tennis. Alltså 15,30,40,game. För att vinna ett set behöver du vinna minst sex game och leda med minst två game. Vid 6-6 spelas ett avgörande tiebreak där först till 7 poäng gäller. Vanligtvis spelas bäst av 3 eller 5 set.

Låter det krångligt? Det är inte det. Du kommer att lära dig, och om du känner att du vill lära dig omgående och SEN börja spela med andra så kan du boka undervisning hos pdlcenter. Du kan boka privata lektioner men också nybörjarlektioner. Det beror helt och hållet på var du tycker att du hamnar. Är du helt nybörjare så är ju nybörjarlektionerna givna. Har du spelat några gånger men vill bli bättre snabbare så är ju privatlektioner mer för dig.

Pdlcenter finns på flera ställen i Sverige, bland annat kan du spela padel i Västerås i väldigt trevliga lokaler.