Uncategorized

Champagne Lunch

Som ni redan vet så älskar jag afternoon tea och brunch. Men nu tänkte jag lyxa till det lite så jag hade champagne lunch i lördags med familjen. Som jag alltid tycker så är det mysigt och gott med dessa luncher och bruncher. Jag hade lite snacks först och jag kan rekommendera att testa dessa.

Ta ett fat och häll på Renee Voltaire Tamari soja, vänd på ett paket Philadelphia ost. Häll över fröblandning svarta och vita sesamfrön. Jag tog Renée Voltaire fröblandning.

Löjroms dipp:
Blanda ett paket Philadelphia ost med 1 dl creme fraiche, en vitlöksklyfta, löjrom och dill.

Lunch var röding med kantareller med brynt sesamsmör, så himla gott. Här är receptet om ni vill testa. sen blev det chokladfondant med bär, grädde och glass. En perfekt avslutning på lunchen.