Uncategorized

Handla tavlor på nätet

Nu mera går allt att handla online!

Många handlar via nätet och det är inte konstigt alls. Mat, skönhetsprodukter, elektronik, allt finns på nätet!

Förut handlade jag alltid bara i butik och jag försöker såklart att gynna butikerna så mycket det går fortfarande. Men jag måste erkänna att handla via nätet är extremt smidigt!

I och med covid så började jag utforska nätet mer och börjat shoppa på det sättet. Jag handlar all mat på det sättet, antingen så att jag får det hemlevererat eller att jag kan hämta det i butik. Nu sitter jag och ska beställa posters och affischer online och det är så himla smart.

Tavlor är svårt överlag tycker jag eftersom jag inte har nått bra ögonmått. När man shoppar via nätet kan man välja och vraka på mängder med posters. Det är så lätt att hitta rätt då för när jag hittar det motivet som jag vill ha kan jag mäta hemma så att tavlan passar precis där jag vill ha den.

Eftersom man är hemma mycket mera nu så känner jag och många med mig att man vill göra om hemma. Just nu håller jag på med tavlorna till köket och vardagsrummet. Det är så kul att välja ut de motiv man vill ha.

En annan sak som är bra med att handla affischer online är att hela familjen kan vara med och bestämma hur det ska se ut hemma.

Många gånger är det bara jag som är på stan och shoppar, men nu när jag kan handla hemifrån så kan jag höra med resten av familjen vad de tycker om mina val. Familjen kanske inte är lika intresserade, men då har de i alla fall tillfälle att tycka till.

En annan positiv sak med att handla sina tavlor på nätet är att man får de hemlevererade. Om man köper stora tavlor kan det vara jobbigt att få hem dem om man inte har en bil. Nu kan jag få det levererat till mitt postombud som är nära, så det är verkligen perfekt.