Uncategorized

Ömma muskler spara pengar

Om ni inte redan har testat Heatlotion och MSM från forever för ömma muskler måste ni ju bara prova.

Jag har ofta problem med mina axlar och nacke och det här hjälper verkligen mig.

Jag har kommit på att ömma Musker får man om man stressar väldigt mycket vilket jag har gjort. Så förutom ömma muskler vill jag ta upp ett helt annat ämne.

Att jag inte har en buffert med pengar hemma är en stress i sig vilket har med tiden gjort mina muskler ömma. Nu ska jag tänka smartare och spara smartare därför ska jag nu byt elavtal på Zmarta så att jag kan spara en del och få mjukare muskler.

Du kan när du har sparat pengar på billigare elavtal så kan du lägga in pengarna på en bank tex SEB är en bra bank som många litar på.

Vad har du för bank i dag?

Det spelar nog ingen roll vilken bank du har i dag. Bara du känner dig trygg med dem du har så kan du vända dig dit med dina sparade pengar. Nämn även för personalen att du använder Zmarta så att de också kan använda samma elbolag och spara pengar åt själva banken.

Bli en bra förebild som bank

En bank som själv sparar pengar genom att byta elbolag blir också en bra förebild för sina kunder eller klienter. Många studenter har också börjat spara pengar då man vet att man inte är ung för evigt. Så då kan bankerna även tipsa sina klienter eller kunder hur de går till väga för att spara en extra slant.

Nu ska jag ut och åka med min bil som inte är en elbil för då hade jag sparat på massor av bensin. Man ska lära sig att spara oavsett hur gammal man är. Detta ska man tala med sina barn om att det är viktigt att spara så mycket pengar som möjligt inför sin framtid. Spar även lite åt dina barn innan du föder barn är vårt mott i vårt hushåll.