Uncategorized

Megawhite tandblekning

Något jag verkligen skulle vilja göra så är det att bleka mina tänder. Men när jag har försökt med olika tandblekningar så har jag blivit tvungen att avsluta behandlingen för att det ilar så fruktansvärt mycket i tänderna. Så jag stod inte ut! Men nu hittade jag Megawhite tandblekning, den peroxidfria formulan är 100 % smärtfri och är skonsam mot tänder och tandkött.

Man kan få upp till 15 nyanser ljusare tänder, men genomsnittet får ca 5-10 nyanser ljusare. Resultatet kan variera beroende på tandens ursprungsfärg och genetiska förutsättningar.  Behandlingen kan upprepas 2-4 gånger per år vid behov. Innehåller inga skadliga ingredienser. Huvudingrediensen är sodiumbikarbonat som har en blekande effekt. I kombination med att det effektiva LED ljuset. 

Efter behandlingen så fick jag inte den där wow känslan utan det kändes mer som en uppfräschning och det är ju inte så dumt det heller. Jag ska göra detta igen eftersom det kan behövas 2 behandlingar för att få ett bra resultat.