Uncategorized

8 tips till att sälja som smör

Säljs som smör så att du kan ha råd med en egen lägenhet.

När du ger tips och råd till folk så utgår i från att du har att göra med en som är 7 år gammal för då förstår alla vad det är du säger.  Du ska ju själv kolla upp mäklararvode  så att du har råd med en egen lägenhet. För att få råd med en egen lägenhet och kunna anlita en bra mäklare så behöver du själv vara en duktig säljare.

8 tips att lägga på minnet för att lyckas

1. Anlita en skräddare

En dyr outfit kan se dålig ut om den inte sitter bra – och en något billigare outfit kan se mer exklusiv ut om den sitter bra. Tänk på hur finklädda alla mäklare brukar vara.

2. Använd färg men inte för mycket

Ta på dig något svart och sedan lite färg så att det inte blir för tråkigt. Har du sett en mäklare med massor av färger på sina kläder?

3. Var noggrann med rena och blanka skor

”Alla lägger märke till dina skor. Vad du har på fötterna kan antingen hjälpa eller stjälpa din outfit”. Se till att skorna är blanka och rena alltid. Mäklare har alltid blanka rena skor har du tänkt på det?

Men komfort är lika viktig som stil! Prova skorna på kvällen, när dina fötter är något svullna efter en lång dag, för att vara säker på att de inte för små.

4. Hitta din signaturstil

Ha inte kostym eller klänning bara för att du känner att du ”måste” ha kostym eller klänning. Våga hitta din grej! Tex en fin rosa tröja går alltid hem. Vissa mäklare har en egen signaturstil för att sticka ut och för att du ska komma ihåg dem.

5. Ha en snygg halsband

Gärna äkta pärlor

6. Investera i håret

Ha alltid välkammat hår

7. Ät bra

”Man behöver inte bo på en bondgård och plocka sina egna äpplen och mjölka korna själv för att äta bra mat”  Du kan köpa ekologisk mat.

8. Le!

Ingen outfit är komplett utan ett leende men du får ej överdriva för då kommer du uppfattas oseriös i stället.