Uncategorized

Effektivimera och spara tid!

Effektivimera är jag nog den som borde ha mest bra tips på, eller hur?

När du har mycket att göra kan du som bloggare alltid blogga direkt från dina möten. Samt skaffa en liten laptop som du bär med dig på möten för att göra två saker samtidigt. Det är bra att spara sin tid och ta med sig sin dator och mobil överallt.

Tid är pengar därför spara din tid är samma sak som att spara dina pengar. Du får då mer fritid och kan göra mer på dagarna.

Så hur gör jag för att Effektivimera & hinna med allt?

  • Skriv upp allt i en almanacka även samtal
  • Du kan också skriva upp allt på en lista som du ändå  ska köpa på Willys innan jag åker hem för att inget glömma.
  • Alla mail du bör ska skicka ska du också skriva in i din kalender.
  • Be folk skicka sms till dig i stället för att sitta och prata med varenda person.
  • Bli aldrig nonchalanta utan hjälp alltid människor som behöver er hjälp.
  • Tidrapportering är något att föredra för att spara ännu mer tid.

Attrahera bort dömande människor

Du kan också själv genom attraktionslagen bestämma om jag vill Effektivimera eller inte. Din hjärnas kapacitet vet inga gränser och det finns utrymme för mer information än vad en människa kan förstå. Vår hjärna är en muskel som kan ta emot allt. Du kan expandera din hjärna precis hur du vill och skapa exakt det liv du vill ha. När en människa inte passar dig kan du helt enkelt med tankens kraft få bort personen utan att kämpa emot. Vill du ha in en person så kan du även få det. Att även plocka bort dömande människor som tar din energi är också ett effektiv sätt att spara på din tid och din energi så klart.