Behandling, Tips & råd

Vad är ditt besvär?

Har du sömnsvårigheter? Problem med nacke och migrän? Stress? Magen? Eller kanske har ett nedsatt immunförsvar?

Problemen kan vara många men det kan finnas en lösning! Ni som har följt mig länge vet att jag testar allt för kropp tanke och själ. Den här gången har jag träffat Nadia som utför Zonterapi – Reflexologi.

Stunden jag kom in i behandlingsrummet vart jag lugn och fick en spa upplevelse. Nadia är en lugn och jordnära person som får en att känna sig varmt välkommen. Hon förklarar hur behandlingen går till och allt hon kommer göra. 

Första gången jag gick fick jag ansikte och nackmassage och min huvudvärk som jag haft i 3 veckor försvann. Nu gör jag zonterapi där Nadia behandlar punkter på fötter och ansikte. Unna dig själv en härlig stund hos Nadia. Så skönt och avkopplande.

Just nu har Nadia Mars erbjudande gå in på hennes hemsida för att läsa mer Nabou