Uncategorized

Revolutionerande hudvård med PRX-T33

PRX är det nyaste tillskottet på salongen, jag har äntligen gått utbildningen och är numera ett diplom rikare. Denna typ av behandling tycker jag har gjort stor skillnad på hela huden, mycket glow med en uppstramande effekt. Behöver din hy en omgång av fukt? Och vill du känna dig extra fräsch och pigg nu när årets favorit säsong är här? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa.

Motverka tecken på åldrande

PRX-T33 är nästa generations anti-age behandling inom Art of Anti Ageing som passar alla hudtyper. Huduppstramande  behandling som ökar fylligheten samt ger lyster och glow.  

PRX-T33 används både på ansiktet och kropp för att motverka och reducera:

 • Melasma
 • Rynkor och linjer
 • Pigmenteringar/ solfläckar
 • Torr hud
 • Förlorad fasthet och elasticitet
 • Åldrad hud
 • Nedsatt fyllighet
 • Ärrbildningar
 • Bristningar
 • Åldrad hals,dekolletage och händer

PRX-T33 ger följande effekter:

 • Djupt fuktgivande 
 • Uppstramade  
 • Återskapar fyllighet och  “plumping”-effekt
 • Reducering av rynkor och linjer
 • Jämnare hudton 
 • Ökad cellförnyelse
 • Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktor 
 • ”Boostar” hudens funktioner 

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats. Bäst resultat uppnås efter 4-6 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad med mer glow. Så man kan göra behandlingen bara som en uppfräschning av huden. 

UNDER BEHANDLINGEN

PRX-T33 serumet droppas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå ner på djupet i huden. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat. Beroende på hur känslig hud patienten har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som smärtfri och många tycker att den är avkopplande. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling. För bästa möjliga resultat rekommenderas att man gör återkommande behandlingar med 1-2 veckors mellanrum när man gör en kur.

EFTER BEHANDLINGEN

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 6 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året.