Uncategorized

Stockholm Beauty Week

Sist jag var på Stockholm Beauty Week var innan corona, så det har gått några år.
Jag tycker alltid att det är roligt och intressant att se allt nytt som kommit och att få chansen att hitta nya favorit märken. I år var beauty week på Norra Latin, och det var flertal utställare och några av mina favorit märken var där så som Nannic, Sweden Eco, och PRX T33 som jag själv jobbar med och har på salongen.

Jag träffade otroligt gulliga tjejer från Derma E som är nytt för mig, där jag har fått en CDB produkt som är för stressad hud som ska lugna och hjälpa mot olika hud problem, denna ser jag fram emot att testa.

Silicea är ett märke som har många bra produkter för hår, hud, naglar och även magen. Jag är väldigt nöjd med deras produkter. Så nu ska jag börja med deras Kollagen plus och det ska bli intressant att se om jag ser nån skillnad på huden.

I år fick jag även en trevlig goodie bag med en blandning av olika produkter.