Uncategorized

Beach 2022 nu kommer jag

Nu är det snart dags för beach 2022 😜Är det bara jag som kan känna lite panik inför badsäsongen? Men om du är som mig kan du vara lugn, du behöver inte springa på gymet som en galning. Gör som mig, nu tränar jag med EM muskeltränning helt liggande😀

Hittills har jag gjort 3 behandlingar med  “EM Sculpt från DermaCoach hos Izabella som har HudCoachen i Uppsala. 

Även fast jag faktiskt hade tänkt att nu ska jag bara fokusera på att bygga muskler och inte tänka på mina celluliter så märker jag faktiskt skillnad på dom också, tack och lov 😅

Bor ni i Uppsala eller i närheten kan jag varmt rekommendera henne. Hon tänker lite utanför boxen och ser till ens behov, väldigt professionell och kunnig. Izabella ska även göra Hifu på mina ben och rumpa för att få ett ännu bättre resultat. Återkommer om det i ett framtida inlägg.

En behandling varar 30 minuter och det ger djupa muskel kontraktioner som motsvarar drygt 20.000  situps eller benlyft. Dessa kraftiga kontraktioner utlöser snabba förändringar på cellnivå som ökar muskelstorleken och styrkan. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym. 

Kämpar du på gymmet med situps och squats, men når inte riktigt de resultat du önskar? Har du svårt att stärka upp magmuskulaturen efter graviditet? Då kan EM Sculpt vara något för dig.

EM Sculpt tränar upp dina armar, rumpa, vader, mage eller din bäckenbotten.

EM Sculpt Muskeluppbyggnad och Fettförbränning

EM Sculpt Bygger på elektromagnetism i kombination med RF. (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer i kombination med RF) Ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå. Elektromagnetiskt fält stimulerar motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar.

Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning. RF tillför värme som förbättrar resultatet ytterligare.

Du ligger på en behandlingsäng och plattor fästs på kroppen med hjälp av resårband. Därefter skickas elektromagnetiska pulser till det behandlade området. Du känner starka kontraktioner, men ingen smärta, under behandlingen. Behandlingen brukar ofta bli behagligare för varje gång eftersom muskelfibrerna blir fler och muskeln blir större och starkare.

Hur många behandlingar behövs?

4-6 sessioner behövs med 2-5 dagars mellanrum.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultatet av den kombinerade verkan av muskelträning och förstörelse av fettceller är att du känner dig starkare och kan se mer definierade muskler. Vissa känner en styrka som hjälpte dem att uppnå mer under träningen. Minskningar i midjestorlek, fett och ökad muskelmassa.

När kan jag börja se resultat?

Personer som är relativt vältränade kan känna förbättringar efter bara en behandlingssession med EM Sculpt. Efter de rekommenderade 4-6 sessionerna kan en del känna sig starkare och se mer muskeltonus och minskat fett i de behandlade områdena, dock syns slutresultatet först tre månader efter avslutad kur.

En kur med 4 gånger á 30 minuters behandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent! Metoden är bevisad i 7 kliniska studier. EM Sculpt är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla, så inga risker finns för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

När skall du inte göra DC Sculpt?

Gravid, pacemaker, hjärtproblem.

Självklart är vanlig träning alltid det bästa. Jag menar att detta är perfekt för den extra hjälpen och det lilla extra, gärna i kombination med träning.

Använd rabattkoden “Janetsbeauty” i noteringar vid bokning för 30% rabatt
Hudcoachen.se