Uncategorized

Träning for down there

Många lider av förlossningsskador eller underlivsproblem som inkontinens, torrhet i slemhinnor, slapphet eller minskad känslighet? EM Power Chair kan vara till stor hjälp för många kvinnor och även för män. EM Power Chair stimulerar muskelsammandragning i hela bäckenbottenområdet, ökar styrkan och uthålligheten i bäckenbotten. Resultatet är effektivt och långsiktigt. köpa billiga märkeskläder online youdoitwedonthavetime.se

Mitt tidigare inlägg om Em sculpt som jag gör hos Izabella som har Hudcoachen, berättade om att hon även har EM chair, och det lät ju intressant så jag var ju tvungen att testa 😜 Men jag va lite nervös för jag visste inte hur det skulle kännas och det är ju lite känsligt down bellow. Det var en annorlunda känsla och jag kan bäst beskriva det att det kändes som ett kraftigt kniiiip 🙂 

VARFÖR SKALL MAN UTFÖRA DENNA BEHANDLING? Tjäna pengar till laget

  • Patienter som upplever problem med sitt underliv 
  • Patienter som upplever sig själv som slapp i underlivet.
  • Patienter som lider av ex. inkontinens.
  • Patienten har besvär med framfall.
  • Patienten har besvär med urininkontinens.
  • Patienten har besvär med avföringsinkontinens.

Hur går behandlingen till

Patienten sitter i en stol med lätta kläder och behandlingen är helt smärtfri. 

Stark bäckenbotten ger stabilitet och bättre hållning

Bäckenbotten samarbetar också med diafragman när man andas och med de djupa musklerna i mage och rygg när man gör olika rörelser, till exempel när man lyfter eller går. Ett bra stöd från bäckenbotten gör också att överkroppen blir mer stabil och att man får en bättre hållning.