inlägg

Vad passar dig bäst efter dina behov

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup.

Nu när sommaren närmar sig och Corona minskar, går utlandstankarna i högvarv.

En trevlig solsemester är något man behöver då och då. Speciellt nu när sommar värmen inte har kommit hit än. En solklar himmel och blått hav är en harmonisk tanke som snurrar i huvudet.

Den största av spaniens Kanarieöar är Teneriffa, de har sol och bad. För dig som vill komma bort från allt. En trevlig temperatur även på vintern, många aktiviteter erbjuds bland annat vadring, minnesvärda upplevelser. Utflykter är det ett stort utbud av och även massor att se. Och såklart fina stränder

Kreta är den mest populära grekiska ön. Och en den mest folkrikaste. Tänk dig 300 soldagar om året. Ligger vid den sydligaste spetsen. Där du kan spendera en semester i solen. Varför inte passa på av vacker utsikt vid bergen, byarna, stränder och städerna samtidigt som du kan njuta av mat på mysiga tavernor. Är du en festprisse har du även ett pulserande nattliv i vissa av städerna. Men självklart så finns det allt för stora som små. En skatt bland kretas stränder är den himmelska Elafonissi.

Mallorca är den lugnare alternativet än kanske party Ibiza. Självklart finns det massor att göra här med fullt med liv längs stranden om natten känns ung. Vill du se medeltida arkitektur och njuta av caféer, tapasbarer och shops finner du mer liv och rörelse i Palma de Mallorca. Det finns långa stränder, aktiviteter efter aktiviteter. Du finner dessutom spa och träningsanläggningar i fina Mallorca.

Ska du resa mycket är bästa kortet AmEx SAS EuroBonus Classic. Vill du veta mer om bästa kreditkortet för dina behov så har PayUp listat upp de bästa kortet för dig som reser ofta, handlar ofta och mycket mer. In och kika.