Skönhet

Bubbles & Beauty

Förra veckan blev jag inbjuden till ett event som Kraft Group höll för oss hudterapeuter. Jag gick med min vännina Jorunn som har Looking Good salongen på Östermalm. Vi gick hudterapeut skolan tillsammans för 31 år sedan, jösses vad tiden går. Det bjöds på bubbel och mat sen blev det trendspaning för 2022 och inspiration från alla deras varumärken som t.ex  Bioline, ,Medik8, Comfort zone,Butter London, Skin Regimen, PÜR, Marc Inbane. Det var en riktigt lyckad kväll! Nu har jag börjat testat Biolines produkter och är supernöjd. Deras natt guldmask är verkligen wow. 

 

 

Här en apparat som mäter fuktighet, pigmentfläckar och djupet på linjer och jag måste få skryta lite. Jag hade 100% fuktighet, inga pigmentfläckar samt att mina linjer var som jag skulle vara 35 -40 år. Jag blev superglad plus att det är som ett kvitto på att behandlingarna och produkter som jag gör och använder ger resultat.

 

Guld nattmask

 

Fick en otroligt fin goodiebag