Uncategorized

Emotions koden för att må bättre

Jag har nyligen läst en bok som heter Emotions koden av Bradley Nelson. Boken handlar om hur man kan släppa och frigöra gammalt bagage. Det kan vara allt från trauman till tankar och känslor. CRM Sverige superweb.se Fakturera utan företag Fakturera utan bolag sverigesbastaforetag.se camping husvagn och husbil  terrangcampekeby.se

Emotions koden är en enkel och kraftfull metod för att hitta och släppa ut dessa instängda energier. Många känner sig befriade direkt efter man har rensat sitt förflutna.

Tyvärr så kan det vara svårt för både mig och många andra att inse vad vissa av ens negativa känslor kommer ifrån, känslan kan vara tydlig men svårt att lokalisera hur och varför man känner som man gör. Dessa instängda känslor kan grunda sig i något som hände för längesedan som har gett men eller problem man släpar med sig än idag.

Vi alla går igenom livet på olika sätt, lever och upplever olika saker som påverkar oss olika. Om man inte bearbetar eller läker det som varit jobbigt för en kan det bli svårt att gå vidare och negativa emotionella energier kan bli ”instängda” inom oss.

Efter jag läst boken kände jag att denna metod är verkligen värd att testa, därefter letade jag efter någon som jobbar och utför läkande med emotions koden som kanske kan hjälpa mig. Jag hittade då Christina Maria och kontaktade henne på en gång.

Christina Maria använder sig av Emotions koden, SRT (Subconcious Release Techniqueoch SRT MOVES och jobbar med intuitiva sittningar eller vägledningar ända sedan 80 talet. Hon hjälper en att må bättre fysiskt, psykiskt och själsligt. SRT är nytt i Sverige och hon är den ända som utför det. Dessutom erbjuder hon alltid en prova på session med SRT gratis.

Både Emotions koden och SRT är det snabbaste sättet att läka eller gå vidare från blockeringar vi samlat på oss i vårt undermedvetna, som kan hindra hur vi vill leva.
”Emotions koden är en energihealing teknik som är utvecklad för att identifiera och bokstavligt talat, befria och frigöra Instängda emotioner från negativa upplevelser och hjälpa till att återställa känslomässig och fysisk balans.”

Instängda emotioner kan orsaka känslor av depression och oro. De kan blockera både oss människor och djur från kärlek och lycka och göra så att vi kan känna oss avskärmade från andra. Instängda känslor är gjorda av energi, liksom resten av kroppen.

Jag har sömnproblem som jag vill bli av med. Jag berättade att jag haft sömnproblem länge och att jag har svårt att sluta med sömntabletter. Efter vi diskuterat detta så bokade jag en online-behandling med Christina Maria.

Redan första natten efter behandligen märkte jag skillnad på kvalitet av min sömn. Och nu har det gått snart 4 veckor och jag sover forfarande bättre. Dock har jag inte slutat med mina sömntabletter än, men ska börja trappa ner nu under semestern. Men bara att jag har sovit mycket bättre, sover längre och djupare utan att jag vaknar flera gånger per natt har verkligen känts otroligt.

För mer information och för att boka en behandling hos Christina Maria kan du gå in på hennes hemsida och läsa mer, där finns djupare beskrivningar om vad dessa tekniker är och även mycket intressanta videos.
Om du uppger mitt namn Janets Beauty vid bokning så får du 100 kr rabatt på din första behandling. Vill du prova på SRT är första sessionen gratis varav andra session får du 100 kr billigare. Här kan du läsa mer och boka christinamaria.se