Uncategorized

En balkong att trivas i

När man bjuder sina vänner på afternoon tea så vill man att det ska vara en perfekt dukning.

Att bjuda på afternoon tea har sina regler. Tex så måste du alltid ha 7 sorters kakor, mjölk och socker. Samt vissa säger att det dessutom är godare med grädde både i kaffe och te. Detta måste man prova för att se om det stämmer. Alla människor har ju olika smak så det går ej att säga att alla ska tycka lika. Jag kanske föredrar mjölk och någon annan kanske fortfarande vill ha grädde i stället för mjölk. Man vet aldrig förrän man själv har provat. Det är ändå bra att få råd och tips från andra.

Bästa afternoon tea är om du sitter i en veranda som Anne på Grönkulla eller om du sitter i en mycket stor balkon. På vintern så kan du också sitta i balkongen om du har den inglasad så klart genom glasräcke altan för att inte behöva frysa. Det du gör då är att skyddar dina möbler från fukt och smuts. Om det fortfarande är kallt får man använda sig utav infravärme så dina gäster inte fryser.

Sedan ska du också kunna allt om te och bjuda på alla sorters te som grönt, svar och rött te. Visste du förresten om att rött te inte är en te utan en ört. Rött te växer nästan enbart i Sydafrika. Det kommer från en buske som inte ens innehåller koffein så både barn och husdjur kan dricka denna underbara varma dryck.

Sedan är det bara att sätta i gång och bjuda in dina vänner för att lyxa till det i er balkong sommar som vinter med inglasningen. Folk kommer verkligen att bli imponerade över hur fint du har gjort det och vilja härma dig i ditt sätt att inreda.