Skönhet

Hårborttagning med Alkaline wash

Många känner sig besvärad av att ha finare fjun i ansiktet, som dessutom är svårt att få bort/avlägsna med IPL eller epilering, eftersom fjunen är mycket tunna. Till skillnad från andra hår har inte fjun någon hårsäck utan växer och får sin näring genom en fettlob vid talgkörteln. Med Alkaline wash går det att behandla flera områden av fjun vid ett och samma tillfälle. Som en extra bonus avlägsnas även torra, döda hudceller som finns på hudytan. kontorsinredning företag kontorshotell kontorsmaterial mariamagdalena.se köpa delikatesser online matbloggaren.se

Vad är Alkaline wash och hur fungerar det?  Köpa billiga möbler online medialvagledning.com kurser online mehedebykursgard.se

Alkaline Wash är ett alkaliskt pulver som är gjort på ostronskal. Det blandas med sterilt vatten som sedan appliceras på huden och får verka i 3–4 minuter. När man behandlar med Alkaline wash blir huden basisk och därmed löser upp keratinet i huden. Keratin är ett nödvändigt protein för att håret ska växa. Exakt hur mycket hår som försvinner beror på hur mycket protein som löses upp under behandlingen.

Oftast krävs några behandlingar innan man når ett fullständigt resultat. Generellt sett krävs 3 -4 behandlingar för att se ett tydligt resultat av mindre hår och fjun i ansiktet.

Alkaline Wash är en skonsam behandling som inte stimulerar till mer hårväxt eller gör håren grövre.

Jag har testat Alkaline wash hos Rene på reneklinken i Stockholm och resultatet blev en mjuk och slät hy. Jag hade en rodnad och flagnade några dagar efter men jag är nöjd 😄