inlägg

Ibland kan det behövas med ett bröstlyft

Tänk er när man jojo bantar då går man upp och ned i vikt. Vissa kvinnor gör detta hela livet och de blir så glada när de går ned i vikt. Sedan tror man att faran är över och slutar tänka på vad man äter och då går man upp i vikt igen. Finns ett fall av en kvinna som faktiskt gick upp 30 kg på mindre än 2 år. Hon kunde inte klura ut vad det var som gjorde att hon gick upp i vikt i en sådan snabb takt.

Hon slutade jobba på sitt ordinarie jobb där hon fick stå väldigt mycket på benen. Hon slutade också att promenera till ett jobb varje dag. Samt så har hon totalt glömt bort vad det var som gjorde att hon faktiskt kunde gå ned i vikt förut och hålla kvar vikten.

Nu har hon i varje fall förstått att kakor, godis och läsk var något hon verkligen inte använde förut. För hon har också vant sig vid att sitta och äta på kvällarna framför tv och olika tv serier vilket inte alls är bra för henne.

Nu äntligen börjar hon gå ned i vikt, men vissa saker behöver hon då ändra på kirurgisk för att se ut såsom hon såg ut innan hon gick upp i vikt. Det finns kvinnor som går upp i vikt vid en graviditet och därmed får en sämre hållning och tyngre byst som sedan hänger. Sedan har vi också kvinnan ovan som redan från början hade en stor byst och nu hänger de dessutom. Denna kvinna vill både förminska sina bröst och göra ett bröstlyft så att hon slår två flugor i en smäll.

Hur går ett bröstlyft till?

Det beror helt på om du har naturliga bröst eller om du redan har implantat. Har du implantat så får du opereras under narkos och då kan det ta längre tid dvs 2-3 timmar. Har du däremot naturliga bröst då tar det ca 2 timmar och då har man lokalbedövning. Jag vet att kvinnan ovan vi nämner skulle inte vilja operera med lokalbedövning utan hon skulle verkligen vilja sövas ned. Hon har naturliga bröst dvs ingen implantat men vill ändå inte vara vaken vid ett ingrepp.

Du kommer också få en stöd BH som du kommer få använda efter själva operationen. Tänk också på att går du upp i vikt kommer dina bröst blir större. Samt med åldern är det helt naturligt att de kommer att hänga i framtiden men kanske inte lika mycket som innan så klart.

Priser på bröstlyft

Priser är också beroende på hur mycket du väger och hur lång du är dvs ditt BMI. Eftersom ju högre BMI du har desto svårare och länger kan ju ingreppet ta och därav priserna ökar också. Det lägsta priset är ca 57 000 kr och även detta kan vara individuellt man måste mäta först för att sedan sätta korrekt pris på vad det skulle kosta för just dig.

Går du i dessa tankar så tveka inte att boka en tid för att gå igenom dina önskemål.