Okategoriserade

Blogga från en dator

En bloggare måste verkligen ha en dator för att kunna föra dagbok.

Om man försöker blogga via mobilen så är det enkelt att ladda upp bilder, men det är betydligt svårare att skriva texten. För när man bloggar via mobilen då kan man bara använda två fingrar och då tar det också väldigt lång tid. När man i stället bloggar från en dator då går allt mycket fortare. Det enda som här tar lite länger tid är att ladda upp bilder så klart. Behöver du också mer funktioner till datorn eller några delar så kan modbus från Catab något att se över. Här hittar du mycket som kommer att vara stor nytta för dig som ofta använder datorer både på jobbet och privat.

Som yngre var man van vid att datorer fanns bara på kontor och skolor. Internet var något väldigt exklusivt och dyrt då det var kopplad till själva telefonräkningen. Nu är internet billigt och det finns nästan överallt. Enda ställen som det ibland kan avbrytas är när man kör i genom en tunnel med bilen. Samt vissa hissar har också svårt för internet uppkoppling så då kan det brytas. När det bryts är det bara att vänta tills man har klivit av hissen så kan man ringa upp varandra igen.

Som barn fick man tidigt lära sig att hantera datorer för man visste att någon gång i vuxen ålder skulle man förr eller senare behöva en dator. Det finns numera datorer i varje rum världen över. Tex bara man går in på ett café så har de ett kassasystem så behöver internet uppkoppling. Ingenting numera fungerar utan internet och datorer. För ca 30 år sedan sa man dessutom att allt som går att uppfinnas har redan uppfunnits, vilket är helt fel. Efter dessa ord från folket så har man uppfunnit ännu mer inom tekniken. Så vi vågar inte längre påstå att allt är uppfunnet för än finns det mer att uppfinna. Samt mänskligheten föds också smartare med tiden, vilket innebär nya uppfinningar.

Det är otroligt spännande med teknik och datorer. Vi människor sparar mycket tid med datorer och är också en av orsakerna till att flera anställda inom bankerna har fått sluta jobba. Just för att datorerna sköter jobbet numera som förut var personalens ansvar. Detta har sina för och nackdelar för de ökade arbetslösheten inom banken men sparade mer pengar.