Okategoriserade

Äntligen lite vårkänslor

 PRX -T33 passar perfekt till dig som vill pigga upp din vintertrötta hud.

Du vet väl om att PRX -T33 passar alla hudtyper som dessutom inte ger någon ljuskänslighet, vilket gör att den går att använda året om. PRX-T33 är en peeling med en unik sammansättning av TCA peel och väteperoxid. Kombinationen av dessa två ingredienser gör så att peelingen kan tränga längre ner i huden och jobba på djupet för att förbättra fina linjer och struktur i ansiktet. Det som händer är att det skapas en djup återfuktning och en plumpade effekt helt utan nålar. Du får ett glow direkt som håller i sig då peelingen stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer samtidigt som den suddar ut fina linjer, återfuktar och jämnar till hudtonen. 

Behandling med PRX-T33 ger följande effekter:

  • djup återfuktning,
  • uppstramning,
  • fyllighet och  “plumping”-effekt
  • reducering av rynkor och linjer.

PRX-T33 Ansiktet………1500:-

Ansiktet och hals………..2200:-