Okategoriserade

FASTFOOD , CAFÉ OCH RESTAURANGMÄSSAN I KISTA

Här är lite bilder från Kistamässan. Jag har nog aldrig ätit så mycket. Alltså det var så mycket mat och fika så det var ju rena rama julafton 🙂 köpa billiga smycken online linefin.se Hitta bästa plastik kirurg lippsy.se

Detta är egentligen en mässa för de som jobbar inom matkulturen dvs café, restaurang och hotell. Här visar de nya mattrender för att folk inom detta område ska hitta nya sätt att locka kunder till sina verksamheter. Amerikansk godis och tjäna pengar till klassen.

Det gäller att bara ta en liten tugga av varje smak för att inte bli mätt för fort. Eftersom det fanns mycket att smaka på.

Jag var här med Karolina och Anne för att få uppleva alla dessa härliga smakupplevelser man sent glömmer. Det fanns precis allt inom mat som man kan tänka sig. Glass, godis, bakverk och massor av grytor av olika slag. Fanns även kaffe, dryck och sprit så klart. köpa instrument online  Feng shui inredning  CDB olja lagligt mangsysslarna.se

 

köpa smaksatt kaffe online eller köpa smaksatt kaffe på nätet