Är du redo för en ny kärlek?

Att vara nyförälskad är en helt speciell känsla. En känsla vi hoppas att alla människor får uppleva minst en gång i sina liv.

Känslan håller oftast inte i sig i mer än ett halvår så det gäller att ta tillvara på den, att hänge sig litegrann till känslan. De fina minnena kan få rädda många sura måndagskvällar i framtiden.

Ju mer tid vi spenderar i vår “vanliga” krets, desto mindre chans är det ju faktiskt att du träffar någon ny. För du känner ju redan alla i den kretsen. Chansen för att någon otrolig ska börja på ditt jobb (och vara singel) är inte alltför stor.

Chansen att träffa någon du gillar online, den är däremot stor! På hittakärleken.se får du hjälp i nätdejtingsdjungeln, hjälp att hitta rätt forum för dig. På sidan kan du finna tips på sidor för folk som är över 50 (för ingen vill vara på samma ställe och leta kärlek som eventuella barn eller gamla skolkompisar till ens barn), de rankar dejtingappar och tipsar om bra sidor på internet.

Du kan såklart också ta del av deras bästa tips, olika saker att tänka på när du skapar en profil och mycket mer.

När du börjar dejta någon online så kan de kännas osäkert, tänk om det är någon som försöker lura mig. Mest troligt är att det inte är någon som vill luras, men var noga med att inte dela med dig av personlig information som kontonummer eller personnummer och liknande. Dessa saker bör vara privata länge.

Någonting som är viktigt att minnas när du skapar en profil på en dejtingsida är att du har en ganska så kort stund på dig att göra ett första intryck. Det är viktigt att ha en bild, en enkel bild. Den behöver inte vara fotad i studio, om du tycker det är jobbigt att vara med på bild så kan du be en vän fota dig medan du gör annat. Till exempel medan du diskar eller gör någonting där du inte rör dig så pass mycket att det blir fula miner. Har du tur så fångar kompisen dig i ett ögonblick när du kollar upp och får en jättefin profil till exempel!

Fundera också på hur du vill presentera dig själv, vem är du? Vad har du för intressen? Vad får dig att skratta? Många viktiga frågor som är bra att besvara även för sig själv.

Lycka till med kärleken!

Lämna ett svar

Till startsidan