Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bra att veta om bröstförstoring

Bröstförstoring hör till den mest efterfrågade plastikkirurgin i världen. För kvinnor spelar brösten en viktig roll i deras övergripande personlighet och ger dem också mycket självförtroende. Många kvinnor känner ett behov av att genomgå en bröstoperation – vissa av kosmetiska skäl, vissa på grund av missbildningar och några på grund av mastektomi (borttagning av bröst på grund av cancer). Oavsett orsak är det viktigt att veta att det är en operation som kräver medicinsk expertis och stöd. Så innan du bestämmer dig för att genomgå den här operationen är det absolut nödvändigt att få en tydlig förståelse för processen.

 

Victoriakliniken är specialister på bröstförstoring och de delar här med dig om vad du behöver tänka på före du beslutar dig för att göra ett ingrepp.

Bröstförstoring är en vanlig och populär procedur som kommer att göra ditt utseende annorlunda än ditt befintliga. Innan du beslutar dig för att göra en bröstförstoring har Victoriakliniken samlat ett par frågor som är bra att ställa till dig själv: 

  • Vilka är anledningarna till att jag vill utföra en bröstförstoring?
  • Kommer det att ge mig mer självförtroende och tillfredsställelse?
  • Kommer jag att vara bekväm med denna förändring?

När du har svar på denna och andra personliga frågor måste du ta de viktigaste stegen för att identifiera den bästa plastikkirurgen och kliniken i stan. Detta kommer att säkerställa att du får den bästa konsultationen, råden och resultaten för din önskade procedur.

En skicklig kirurg är en som är certifierad, välkvalificerad, har massor av erfarenhet, har arbetat med olika lösningar och tekniker och är väl respekterad bland sina patienter. Kirurgen bör ha en bra meritlista av konsekventa och kvalitetsresultat. Under din första konsultation kan du alltid be kirurgen att dela “före” och “efter”-bilder som visar hens arbete.

Vilken är rätt storlek och typ av bröstimplantat för mig?

Vilken storlek och typ av bröstimplantat som är idealisk för dig är ett beslut som måste fattas i samråd med din kirurg. Dessa beslut beror på faktorer som din nuvarande bröststorlek och form, vårtgårdens storlek, kvaliteten på brösthuden, volymen av bröstvävnad, din anatomi (höjd, vikt, kroppsförhållanden), dina planer för moderskap, dina förväntningar från kirurgi och flera andra faktorer.

Lämna ett svar

Till startsidan