Dags att välja elbolag?

Detta är ett sponsrat inlägg.

Är du en sån som tycker om att handla vintage och second hand? Att handla begagnade elprylar är både bra för miljön och plånboken (om du inte köper någon superfin antikvitet såklart för då kan det dra iväg på prislappen) men kan vara slitigt på elräkningen. Tänk på att alltid dubbelkolla sladden och stickproppen, är de hela och sitter fast? Det är också viktigt att tänka på att man använder rätt effekt till lampan du köpt, de äldre är ofta gjorda för andra effekter. Om du behöver byta sladdar på dina lampor så är det alltid bra att lämna in dem hos en behörig elektriker. Det är viktigt att elektricitet alltid hanteras på ett säkert sätt så att det blir ordentligt gjort och inte orsakar strömförande i dina ledningar.

Att välja elbolag ska vara enkelt men är alldeles för krångligt. Det enklaste är alltid då att gå på vilka som har nöjda kunder eller vuxit mycket.

Göta Energi är det elbolag i Sverige som har vuxit mest under de senaste fem åren. Det är idag en av de större utmanarna på elmarknaden. 

Göta Energi garanterar att du alltid får snabb service och att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt elbolag. Som kund får du också en så kallad bonustimme varje dag alla dagar om året, hur bra är inte det

En annan sak som är bra med Göta Energi är att om du har tecknat ett avtal med dem som sen inte känns riktigt rätt så är det enkelt att bara byta till en annan plan hos dem. Det här är för att Göta Energi erbjuder flera olika sorters elabonnemang till sina kunder. Bland annat kan du välja Spot on som är ett rörligt avtal, Vintertrygg som erbjuder fast pris över vintern eller Fast-el som är samma pris året om, för dig som vill veta exakt vad din el kommer kosta varje månad. 

 

För mer information, besök Göta Energis hemsida.

 

Lämna ett svar