Inred ditt hem med tavlor och posters

I annonspartnerskap med Desenio

 

Att få till en riktigt snygg tavelvägg kan verkligen vara en konst. Förbi är dagarna när du hade två foton bredvid varandra. Eller kanske en tavellist där du kunde byta ut bilderna. Nej nej, idag är det tavelväggar som gäller. Det ska vara snygga prints i ramar och det ska vara olika storlekar, färger och former.

Detta kan bli både en svår och kostsam historia om du inte vet vart du kan hitta de bästa printsen.

Hos Desenio kan du köpa snygga prints, enkla och mer spektakulära, helt efter din egen smak. De är prisvärda och går enkelt att köpa med en ram eller utan. 

Du behöver inte själv sitta och leta efter de bästa ramarna och sen lyckas köpa fel storlek för att du inte tänkte på att det var en passepartout mitt i allt utan Desenio fixar biffen.

 

Jag tycker att det är snyggt när man blandar storlekar men ändå håller sig lite grann inom samma skala. Som i det här enkla kollaget där alla tre printsen är från Desenios vattenfärgs-serie. Motiven speglar kärlek eller vänskap (beroende på vem som tittar) och de är svartvita. Jag tycker att det blir behagligt för ögat när det blir så enhetligt och samstämmigt. 

Om du istället föredrar lite färg så skulle jag rekommendera de här retroinspirerade bilderna. Eftersom färgerna i dessa vackra tavlor är relativt dova och ljusa så går det fint att kombinera flera färgprints tillsammans. Tänk dig dessa på en vitmålad trävägg i en sekelskiftesvilla. Eller i en liten kolonistuga mitt i stan. Romantiskt och som en liten oas mitt i allt oväsen och buller. 


Desenio har jättemånga fina tips på sin instagram där du kan se hur andra har kombinerat sina bilder och hur de passar till olika sorters hem. Det finns en hel uppsjö av inspiration där ute.Du kan också enkelt klicka in dig på kategorin “tavelväggar” på Desenios hemsida för att se hur de har gjort. Där kan du med ett klick köpa hem alla tavlorna på väggen som tilltalar dig. Det blir inte enklare än såhär att fixa en egen tavelvägg!

 

Lämna ett svar