Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Resultat från mina morgonrutiner för att bli av med celluliter

Jag gav min nya rutin ett seriöst försök med att bli av med mina celluliter och jag ska vara helt ärlig, jag orkade inte göra allt varje morgon men i 8 veckor gjorde jag det varje dag. Visst blev det bättre men så fort jag minskade med min rutin så syntes dom mer. Så absolut så ser benen slätare ut medans man gör allt det här men det är ju dels för att jag torrborstar huden som får igång blodcirkulationen. Använder Acu cups som rensar ut slaggprodukter. Weledas cellulitolja gör säkert sitt men jag upplever att huden blir mer torr med den. Det som har haft mest effekt är med stor sannolikhet träningen.

Så detta var min morgon rutin för att bekämpa celluliter:

  • Först börjar jag dagen med att ta kollagen tabletter (HÄR) och  MSM (HÄR), C och E- Vitamin samt zink som är bra för huden.
  • Sedan är det dags för djupandningar för att sätta igång lymfsystemet
  • Massera och få igång lymfan. (HÄR)
  • Sedan torrborstar jag hela kroppen (HÄR)
  • Efter det hoppar jag in i duschen och tar olja/duschkräm och använder mina Acu Cups (HÄR) och avslutar duschen i iskallt vatten.
  • Sedan är det dags för Weldas cellulitolja
  • Jag har köpt typ som mini lpg maskin som jag tänkte använda några gånger per vecka.
  • Dricka mycket vatten, gärna två liter om dagen.  På detta sätt hjälper det kroppen att rena sig från gifter och slaggprodukter.Och just ja, jag ska göra knäböj och lite andra ben övningar. Sen får vi se om jag ens hinner jobba när jag ska göra allt det här 😉

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan