Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Soul Styling färganalys

Soulstyling färganalys med Marina

Jag har gått två dagars kurs hos Marina om färganalys och jag kan varmt rekommendera henne. Marinas koncept är helt unikt och inte likt någon annan kurs jag gått på. Så här berättar Marina själv.

färganalys
Färganalys med Marina på Soulstyling

Soul styling är att ta den traditionella stil och färganalys ett steg längre och djupare. Soul Beauty som helhets koncept där Soul Stylingen ingår är ett koncept som växt fram i mig under många år. Där kombinerar jag min passion för kvinnors yttre skönhet, personlig utveckling och hälsa med mina mediala gåvor.

Inom just Soul Stylingen så visar jag på din kroppstyp, vilket ger en förståelse för dig som person, din klädstil och inredningsstil. Vi tittar även på dina personliga färger och hur de samarbetar med din kroppstyp. Jag gör även en energiavläsning för att se vilka färger och former du behöver just nu i din personliga utveckling.

Så med hjälp av Soul Stylingen kommer du att veta hur du kan använda dig av kläder, makeup, frisyr och inredning för att stödja dig själv och växa som person. Och förstås känna dig vacker på både in och utsida. Inre och yttre skönhet.
När vi jobbar på båda dessa så tillåter vi våra inre Gudinnor att kliva fram. Vi hamnar i processen att lära oss hur vi ska älska och acceptera oss själva på alla nivåer. Själ, kropp och tanke. Eftersom vi fokuserar på personlig utveckling och självkännedom så upplever vi vårt liv fyllas med kärlek, passion, njutning, skönhet och frid. Vi förstår att vi har en obegränsad kapacitet att skapa vårt drömliv. Vi blir inspirerade att dela med oss till andra för vi har en känsla av tacksamhet och överflöd inom oss.

Lämna ett svar

Till startsidan