Uncategorized

Lyxig ansiktsmask

Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper

Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

För vem?

Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt, det är bara massera in resterna av det sköna serumet i huden.  Ger en helt ny lyster och förbättrar din hudton. Stramar upp, återfuktar, binder fukt, vårdar, drar ihop porerna och skyddar din hud. Är också helt doftfri, veganvänlig. Och vet du vad? När du är klar med din aloe bio-cellulose mask kan du lägga den i komposten.

Det senaste inom hudvård

Trenden med den här typen av masker har slagit igenom stort de senaste åren. Men aloe bio-cellulose mask tar innovationen ännu ett steg längre. Den här masken är nämligen tillverkad av bio-cellulosa, ett organiskt material som kan hålla massor av fukt, vilket gör det till ett lämpligt transportmedel för alla fina hudvårdsingredienser som masken innehåller. Materialet är också väldigt formbart, dessa fina fibrer är 1000 gånger tunnare än ett hårstrå, vilket gör att aloe bio-cellulose mask sitter perfekt. Bio-cellulosa skapas av bakterier som matas med lämplig näring och sedan producerar det tunna tygliknande materialet.

 

Innehåller

Mycket Hyaluron – återfuktar och binder fukt i huden

Zink, grönt te, hästkastanj

Koffein

 

Finns att köpa i min SHOP