Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Länkvänner och SEO

Här lägger jag in värdefulla länkar. Vill du byta länk med mig vänligen maila mig på janetsandberg@blogbiz.se så kommer både din sida och min blogg få högre rankning på google.

www.flyttstädningisödertälje.se

tjäna pengar
Optimera tex köpa kaffe online och se vad det kan medföra för ditt företag. Själv driver jag skönhetssalong och är intresserad av att optimera min skönhetssalong. Dessutom min blogg som enbart handlar om skönhet och afternoon tea jag brukar ha och bjuda hem folk.

Vad innebär SEO?

De som står bakom en sökmotor vill i allmänhet att sökresultaten ska vara så relevanta som möjligt.  För dem som söker på en viss fras. Samtidigt som webbplatsägare å andra sidan vill ha relevanta besökare till sina webbplatser. Det är inte alls vettigt att sikta in sig mot massan av besökare utan att nå den målgrupp man söker.

Algoritmer ekologisk kaffe

Sökmotorernas algoritmer utvecklas ständigt i syfte att förbättra sökresultatens relevans. Däremot webbplatsägarna försöker att finna och implementera metoder. Däremot metoder för sökmotoroptimering, för att göra att deras webbsidor av algoritmerna uppfattas som mer relevanta.

Sökmotorer du kan tjäna pengar på

I sökmotorernas barndom figurerade enkla metoder för att påverka algoritmerna, såsom att fylla en webbsida med ord och namn som tex kaffe online som inte syntes för vanliga besökare (men däremot av sökmotorernas rangordningsalgoritmer), eller att upprepa ett visst ord i webbsidans titelrad, et cetera.

Webbsidor

Problemet med dessa metoder var att de i objektiv mening inte gjorde webbsidorna mer relevanta. De dessutom försämrade sökmotorernas sökresultat.  Numera kan den typ av sökmotoroptimering straffas av sökmotorn med att webbplatsen helt stryks ur sökresultaten.

Nytta för surfaren och tjäna pengar

Sökmotorerna strävar numera efter att belöna sådana saker som är till nytta för surfaren. Tex kaffe online eller skönhet online, såsom god kvalitet, fyllighet, unikt och omfattande material samt användarvänlighet.

Google och tjäna pengar på bloggen

Sökmotorn Google som dessutom i dagsläget i allmänhet anses vara den viktigaste sökmotorn. Dessutom att optimera för, använder sig bland annat av algoritmen.

Pagerank

Pagerank för att mäta vilken status en viss sida har på nätet. Värdet av denna algoritm har på senare tid ifrågasatt. Då  man dessutom kunnat konstatera att sidor med låg Pagerank.  På en skala 0–10 enligt Google Toolbar. Kan man dessutom ranka högre än sidor med hög Pagerank. Pagerank ser numera därför närmast som en indikator. Dessutom för vilket förtroende Google har för en webbplats. Google Pagerank används även som värdering av en inkommande extern länk. Dessutom ju högre siffra 1-10 man kan nå desto bättre. PR-värde tar länken med sig till målsidan som i sin tur ger högre placering i sökmotorn.

Optimera ord

Tex så kan man optimera kaffe Köpa kaffe online och då kommer denna sida stiga högre på google nästa gång någon googlar på köpa kaffe online och söker både kaffe, te och andra produkter som man kan använda sig utav för att kunna baka i köket.

Enfragaomdagen där du kan ställa frågor och få svar

Bloggligan.com en sida som är delvis på engelska

I you too en blandad sida med gott och blandat

Anila en härlig sida med olika tips

Till startsidan