Tips & råd

agaDA – Stödjer kroppens eget, naturliga immunsystem

Jag har nu tagit agaDA sen december dels pga Corona samt att det var så många runt omkring mig som varit sjuka. Så fort jag har känt att det är nåt på gång i kroppen, t.ex en förkylning så har jag tagit 2 kapslar  morgon och kväll, och då har det inte brutit ut. Det är så jag har gjort nu i vinter och jag kan verkligen säga att detta fungerar! Sen tar jag en underhålls dos som är 1 kapsel morgon och kväll.

Vad är då agaDA?

Utvecklat med ett enda mål – att understödja kroppens eget, starka, naturliga försvar som består av en unik kombination av två adaptogener med mycket specifika egenskaper. SHA-10, världens mest väldokumenterade extrakt av andrographis och SHE-3, världens mest väldokumenterade extrakt av rysk rot (Eleutherococcus). Dessa två adaptogener samverkar och förstärker varandras effekt. En adaptogen-kombination som i stället för att stimulera kroppens immunsystem stödjer det naturliga, starka och normalt fungerande immunsystemet. Dessutom är Agada snabbverkande. Maximal nivå av aktiva ämnen i blodet uppnås redan inom 90 minuter, från det att kapseln sväljs.

vilket innebär att agaDA

Hjälper kroppens immunsystem att fungera precis så som det är tänkt att fungera, när kroppen är utvilad, välnärd och i balans. Ett normalt fungerande immunsystem är vårt bästa försvar. Ett försvar som kan stå emot angrepp från virus och bakterier. Oavsett om det gäller före, under eller efter en infektion