Lyx med champagnelunch
För att pigga upp den här gråa regniga hösten så bjöd jag över några kära vänner på champagnelunch för att lyxa till helgen lite 🙂 Det var jätte trevligt och jag ser redan fram emot nästa. Som ni redan vet så älskar jag att dekorera och även att laga mat och baka. Receptet hittar ni längst ner i inlägget.
Den här var tydligen en favorit, som är fattiga riddare med västerbottenost med crème fraiche, röd lök, löjrom och dill. Jag brukar även servera den som förrätt.
Här är receptet för 4 portioner
3 ägg
1 dl grädde
2 dl västerbottenost
salt, svartpeppar
4 toastbröd
Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar. Vänd ner riven ost. Doppa en brödskiva i taget i smeten och stek på medelvärme smör till fin färg på båda sidor.
Topping
2 crème fraiche
1/2 finhackad rödlök
1 burk löjrom
dill
Facebook Comments