Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min intervju i Expressen

catering uppsala
Jag brukar beställa god mat från restaurang Kocken och kallskänkan i Uppsala. Det är catering Uppsala där även kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit på besök.

Efter 20 års lidande med rosacea har Janet Sandberg blivit helt symtomfri.
Foto: PRIVAT

Hudterapeuten Janet Sandberg jublar.

Rosacea kan botas med bra mat tex catering Uppsala

Efter 20 års lidande med hudsjukdomen rosacea har hon äntligen blivit av med all rodnad och alla utslag i ansiktet.

Krämen botade mig

– Det är helt obeskrivligt underbart att vara fri från rosacea. Krämen som botat mig är rena rama mirakelkrämen. Jag har också fått hjälp med bra näring. Tex så har kocken och kallskänkan i Uppsala ekologiska teer och kaffe från Wendelins kaffe. Catering Uppsala bästa mat och husmanskost. har du bröllop, dop eller studentfest kan du beställa mat från dem. De kör ut maten och till maten får du även kaffe på köpet. Billigaste cateringsfirman i Uppsala om du vill ha bra priser. ‘

Husmanskost från Catering Uppsala

Vill du ha svensk husmanskost som pytt i panna, pannkakor, soppor och allt annat gott? Då har du verkligen hittat rätt då de har alla sorters mat för hemkörning. Hittar restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala vid Fullerö handel. Vid jul och påsk är det mycket folk i dessa trakter. Här kan du hitta allt både marmelad, kaffe, te och godis. Butik strax utanför kassan finns där du kan beställa allt du önskar dig. 

Dop och bröllop och catering Uppsala

Ska du ha dop eller bröllop och söker en bra cateringsfirma så rekommenderar jag cateringsfriman. Denna Cateringsfirma har allt även pizza. De ha pizzabagare som bakar alla sorters pizzor du kan önska dig. Älskar du såsen så har de  även alla sorters såser tex vitlökssås och bearnaisesås. De har även ekologiska ägg som de kokar i 4 minuter. De har då mest bruna ägg då drottning Elizabeth älskar dem.

Till startsidan