Gör slut med efterhängsna urinvägsinfektioner

Att få urinvägsinfektion är mycket vanligt. Har man väl fått en urinvägsinfektion är det lätt att man drabbas av återfall. Det många inte känner till är att själva grundorsaken till att man får en urinvägsinfektion beror på tarmbakterier. Ofta är det E.coli bakterier som vandrat från ändtarmen och vidare till urinblåsan och där orsakat en infektion.

UriCUR Utipro Plus är en receptfri behandling mot urinvägsinfektion som är unik då den behandlar själva grundorsaken till urinvägsinfektion. Produkten är innovativ och unik då den är verksam på två ställen; i urinblåsan och i tarmen. Ingrediensen xyloglukan klär tarmslemhinnan med en biofilm som blir som en skyddande barriär och hindrar tarmbakterier från att spridas vidare till urinblåsan.

Tabletterna tas vid första symptom och ger effekt redan inom 48h med minskad sveda och behov av att kissa ofta. Produkten kan även användas i förebyggande syfte mot återkommande urinvägsinfektioner.

UriCUR Utipro Plus tas som en behandlande kur på 5 dagar och har kliniskt bevisad effekt.

Finns i lifebutikerna

6 comments / Add your comment below

    1. Hej Carina! Vilken tur du har. Men ett super bra tips om du har någon nära som har problem med det. Ha en bra dag 🙂

  1. Detta låter bra! Ska absolut testa nästa gång. Jag kan också varmt rekommendera att använda urinkollen.se för att digitalt få recept på antibiotika inom 30 min! Jag är själv en som hälsar vill medicinera min med naturliga örter osv, men ny forskning visar att de är farligare än vad man tidigare trott att gå med urinvägsinfektion över längre tid. Sprider de sig till njurena kan de vara mycket skadligt för dem. Använder man urinkollen, svarar man på et frågeformulär och skickar in. Sen är de en läkare som behandlar dina svar inom kort tid, för mig tog de bara 5 minuter!!

  2. Hej, tack för alla tips! Jag jämförde nätläkare och kom i kontakt med Uvisens.se. Fick både tips och råd vid lindriga symtom. Jag fick en läkarbedömning mitt i natten och recept på 5 minuter. Otroligt! Rekommendrar verkligen!

Lämna ett svar